zaterdag 17 maart 2012

Nog 52 kilometer...

Kilometerstand bij aanschaf
... En dan zitten mijn eerste 10.000 kilometer in Q284 erop. De teller van Q284 staat dan op 17.566 km. Ik ben de derde eigenaar van Q284, na Theo van den Broek en René Voorburg. Deze 10.000 kilometer stonden garant voor een aantal belevenissen en modificaties. De meest in het oog springende is natuurlijk mijn schuiver in Woerden. De rechter flank heeft daarbij wat schade opgelopen. Het tweedaagse rondje IJsselmeer was ook een leerzame ervaring voor wat betreft het rijden van langere afstanden in de Quest. Verder de overstap naar bredere velgen en banden waardoor de tijden van het ww-verkeer drastisch omlaag gaan. En natuurlijk het "Schermer-schermpje" dat (achteraf berekend) 40 Watt winst moet opleveren.
De volgende 10.000 kilometer zullen ongetwijfeld net zo interessant worden als de eerste, daarover kun je in de toekomst ongetwijfeld meer lezen op deze weblog. Maandag eerst maar even de laatste 52 kilometer op de teller zetten!

2 opmerkingen:

  1. met twee vingers in je nues zijn die 52km zo weg gereden.... mooie prestatie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, 1 keer Leiden-Utrecht: Tussen Harmelen en De Meern zal de kilometerstand 17.566 voorbij komen!. Leuk dat je de moeite hebt genomen om te lezen Djoke!

      Verwijderen