vrijdag 28 juni 2013

Da Hood RAL1023

De kenners snappen gelijk dat mijn racekap bij de spuiter ligt. Gisteren kreeg ik bericht via What'sApp dat'ie morgen opgehaald kan worden. Op mijn verzoek is het gedeelte vóór het vizier uitsluitend met blanke lak gespoten (tip Wim Schermer) terwijl de rest van de kap in RAL1023 (Verkeersgeel, net als mijn Quest) gespoten is. Vanmiddag nog even een foto als je kap weer volledig gemonteerd is (klaar voor de strijd van morgen!)


6 opmerkingen:

 1. Lol !!

  Ik ben vrijwel tegelijk dus bezig gedeeltelijk mijn kap te spuiten in ral 1023. Alleen dan zelf wat wel behoorlijk mindere kwaliteit zal opleveren dan een spuiter. Is misschien wel een idee dat ook bij de spuiter te laten doen als me het niet netjes genoeg lukt.

  Maar het punt om dat te doen was dat er ook een accent ral 2030 ergens moest zijn...hehe....wat later zal terugkomen in zelf te maken onderdelen op de Quest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Robert-Jan,
  Wij spuiten niet alleen met blanke lak, maar met matte blanke lak. Reflectie door zonlicht in het vizier wordt zo effectief vermeden.
  Ziet er verder mooi uit, begint op een Velomobielonderdelenkap te lijken :)
  Groeten,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi hoor. ik vind die racekappen echt heel gaaf, maar ik ben een echte cabrio rijder. Veel plezier ermee! Succes morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! ben s'winters wel eens wat jaloers, vooral als de winters zolang duren als 2013 verder ook gek op cabrio rijden maar ik weet dan ook niet wat ik mis

  BeantwoordenVerwijderen