zondag 21 juni 2015

CycleVision 2015 1-uurs tijdrit gestroomlijnd

Een hoop materiaal om te verwerken, een hoop woorden om te schrijven. Daarom begin ik maar even met de foto's die ik gemaakt heb tijdens de 1-uurs tijdrit. Iedereen mag de foto's gebruiken voor zijn of haar website, een mailtje of een reactie op dit artikel vooraf stel ik erg op prijs. Overig schrijfwerk volgt nog.


Cees Roozendaal tussen de Quests van de groep Noord Holland


Voor de start van de 1-uurs tijdrace "gestroomlijnd". MuzieQuest dwars op de baan als geïmproviseerde slagboom

"Startopstelling"

Peter "Ovaal" de Rond

Cees RoozendaalWilco Pompert

Harry Lieben


Bernhard Böhler

Ettiene Stienen


TvGWilco Pompert en Rob Hebbes (ambulanceQuest)


Ettiene Stienen en Bastiaan Welmers

Ymte Sijbrandij


Peter CoppensDaniël FennMet dank aan Marloes Dries voor de tip ;-)
Wim Schermer

Theo van Andel


De strijders van "De rode lantaarn", Wilco Pompert, Rob Hebbes en TvG

Hekkensluiter van de 1-uurs tijdrit, Cees Roozendaal
nb. ik ken niet iedereen persoonlijk, noch ken ik alle gezichten en fietsen bij de juiste naam (en andersom). Mijn excuses als iemands naam ontbreekt of verkeerd vermeld staat.

7 opmerkingen:

 1. He rtopper goed dat je er weer bij kon zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Questikel ;-)

   Het was fijn om er weer eens bij te zijn, en om een stukje te kunnen rijden. De weg omhoog is stijl maar met alle hulp kom ik er wel. Goed je weer eens gezien te hebben, volgens mij was Tilburg de laatste keer, toen reed je met de verlichting in mijn spiegels. Tot een volgende keer!

   Sportieve groeten,

   Robert-Jan

   Verwijderen
 2. Hi Robert-Jan,
  Goed je weer een keer te zien. Ik heb mij in jouw fotoserie een paar keer voorbij zien komen. Met jouw goedvinden gebruik ik er één of twee.
  Alvas dank.
  Groeten,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wim,

   Bedankt voor jouw mailtje. Ik zag dat de foto al een mooie plek heeft gevonden op jouw eigen weblog. Ik ben niet de beste fotograaf, noch heb ik de beste camera. Toch zijn de plaatjes aardig gelukt. Graag tot een volgende keer. Ik denk echter dat het pas weer volgend jaar wordt voordat we onze krachten weer kunnen meten. Hopelijk rijd je dan nog in de Quest en niet in die schitterende Velotilt, dan ben ik zeker in het nadeel...

   Sportieve groeten,

   Robert-Jan

   Verwijderen
 3. Dag Robert-Jan, Leuk dat je er was.. en mooi dat je heb meegedaan..Kan die rug alleen maar beter van worden. Elke keer dat ik langs kwam zag ik jullie en ...die joekel van een camera.. Geeft een enorme boost... En bedankt voor de ereboog :) Groet Cees die wel heel vaak op de foto staat.. Topper!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Cees,

   Bedankt voor de lovende woorden. het was goed om de "Groep Noord Holland" weer een keer te zien. Als Zuid-Hollander voel ik mij toch nauw verbonden met jullie ;-).
   Competitief zullen we elkaar niet meten dit jaar, misschien volgend jaar. Ik hoop dat je blijft Questen, en niet DF-en of Milan-en, dan ben je niet meer bij te houden. Fijn dat ik iets voor je heb kunnen betekenen tijdens het afgelopen weekend.

   Sportieve groet,

   Robert-Jan

   Verwijderen
 4. Hoi Robert-Jan,

  Een wat latere reactie misschien, maar goed gemeend, heel fijn om te lezen en horen (op CV) dat je gesignaleerd was en zelfs meegedaan hebt! Gewoon op het gemak verder opbouwen dan komt je er weer wel helemaal bovenop!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen